Over

Na een lange periode (onbewust) over de schouder van mijn vader meegekeken te hebben bij zijn hobby als fotograaf kwam in 2013 het moment dat ik mijn eigen digitale systeemcamera kocht. Een leuke basis set van Canon met zelfs twee lenzen erbij! Jeetje was was dat leuk zeg. Een van mijn eerste foto’s is en blijft al meteen een topper al zeg ik het zelf. Mooie sfeer al staat de foto niet recht en zullen er zeker nog veel meer opmerkingen te plaatsen zijn, ik was verkocht!


Eén van de eerste foto’s gemaakt met de Canon 650D

Steeds vaker ging ik op pad en merkte al snel, door reactie van familie, dat ik blijkbaar toch de zelfde stijl als mijn vader heb meegekregen.
Doordat uiteindelijk enkele vragen kwamen voor “opdrachten” heb ik toch de stoute schoenen maar aangetrokken en ben mijn eigen bedrijf gestart.
Opdrachten voor zowel zakelijke relaties als particulieren kan ik op deze manier prima invullen is inmiddels goed gebleken.
Mijn dagelijkse werk is bakkerij gerelateerd en daarmee is ruime ervaring aanwezig omtrent het in beeld brengen van food, maar daarmee ook niet geheel onbelangrijk alle zaken daaromheen.

Inmiddels zijn de aanvragen regelmatiger geworden en heb ik me speciaal verdiept in Food-fotografie, portretfotografie en evenementen.
Ook heb ik diverse workshops gevolgd zoals bijvoorbeeld bruidsfotografie en foodfotografie.
In 2017 heb ik de basisopleiding fotografie met succes afgerond en in 2019 ook de 1-jarige fotografie opleiding  bij de School voor Fotografie in Utrecht.

Bij elke shoot is het fijn om van te voren goed te weten wat de wensen zijn en het is gebleken dat mijn persoonlijke en praktische aanpak succes heeft en gewaardeerd wordt.

Wilt u ook eens bespreken wat Scholtes Fotografie voor u of uw bedrijf zou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.
Waarschijnlijk leveren de juiste foto’s meer voor u op dan u bij voorbaat zult denken….

Harry Scholtes

 

Lees hier hoe we omgaan met uw privacy